2.2.2009

Ensimmäisen kvartaalin tulosvaroitus

Jos kalenteria oikein osaan lukea tästäkin kaudesta on takana tuo neljännes täysipainoista harjoittelua. Aika tyytyväinen pitää olla satoon, vaikka keväällä se nähdään mihin tämä nousukiito riittää. Ilman suurempia ongelmia harjoittelu on sujunut, mitä nyt joulun alla oli viikon juoksutauko 10 km:n testijuoksusta kipeytyneen jalkapohjan takia. Lumetkin sain kuin tilauksesta jouluksi, joten pystyin niiloilemaan korvaavina. Nyt tuokin koipi tuntuu roikkuvan mukana siinä missä se toinenkin.

Määrällisesti tunteja on tullut edellisvuosia enemmän, mikä onkin suotavaa nuorelle urheilijalle. Leiripatteristo on tukenut hyvin tuntien keruuta ja pitänyt touhun mielekkäänä. Seuranvaihdon tuomat uudet sfäärit ovat pitäneet motivaation korkealla. Vaikeampaa tällä hetkellä on levätä ja palautua kuin reenata. Pitäisi vaan malttaa.

Määrien lisäksi vaaka näyttää pulskimpia lukemia sitten intin loppumisen. Silloin lukemiksi mitattiin 72kg, jonka jälkeen kolmeen kuukauteen vaakaan en uskaltanut mennä. Nyt massa hipoo tuota seitsemän kyöstin rajaa. Lohduttavaa oli se, että eniten painonlisäys näkyi, kun veti Nonamen Combat-paidan päälle. Paita on muutenkin suunniteltu SP:n kaltaisille luurangoille, mutta tällä kertaa paita puristikin hauiksista. Hiihto on tehnyt tehtävänsä. Eiköhän sitä päästä siihen 66,6 kg:n kauden alkuun mennessä.

Toisen kvartaalin ennusteet tässä taloudellisessa tilanteessa ovat asiantuntijoille täysi arvoitus. Toivotaan kuitenkin parasta ja pelätään pahinta.


6 kommenttia:

 1. Ihmeen hyvin noin lihavahko ihminen liikahtaa.

  VastaaPoista
 2. hä?! onkos se nyt kovin korrektia mainostaa muiden virmojen tuotteita, kysyn vaan!? dreamteksin hitmanit on jo virittelemässä hiekkaa savonian jyrkkiin laskuihin sua varten.

  -salle

  VastaaPoista
 3. Eihän tässä mitään mainosteta päinvastoin! Totesin ettei paitaa sovi tällaisille "lihavahkoille" kestävyysurheilijoille ja ottaa vielä hauiksistakin kiinni, ei nekään ole kummoiset AnttU-mittapuun mukaan. Sääliks käy henkan kapuloita....

  VastaaPoista
 4. Kyllä kyösti on laiha.

  VastaaPoista