26.5.2009

Back in Business

FinnSpringistä aikaa on kulunut reilu kolme viikkoa. Siinä ajassa on tullu ulkoiltua hpk:hon merkattavia tunteja yhteensä reilut 12h. Aika lunkisti on vedelty ja niin oli tarkoitus. Aikaa on tullut vietettyä erilaisten aktiviteettien parissa ja täytyy myöntää, että ehkäpä siitä elämästä osaa nauttia ilman lenkillä käyntiäkin, tosin vaikeaa se on.

Penkkiurheilu on on otettu tosissaan niin tv:n ääressä kuin viitoituksen varressa. SM-maastot piti käydä tihrustamassa paikan päällä, vaikkei sen pölypilven läpi mitään nähnytkään. Kalassakin on tullut käytyä sekä "leiri-Mamana" toimittua. Sen verran kiireisenä olen itseäni yrittänyt pitää ettei harjoittelusta haaveiluun jäisi aikaa. Aika selvää kuitenkin on, että kun muut vetää kisaa ja itse vain seuraa sivusta, ei se hauskaa ole.

Pikkuhiljaa taitaa tuo kroppakin kestää harjoittelua. Tälle viikolle on tullut riehuttua jo kolmen tunnin verran, joka aikaisempiin viikkoihin verrattuna on paljon. Eipä taida sprinttiin vielä kummoista kulkua virittää, saa nähdä jaksaako sitä edes lähteä betonijyräksi. Jos Jukolaan saisi edes työstettyä sen verran reeniä koneeseen, että jaksaa pitkän yön asiallisesti läpi. Siitä sitten voikin alkaa syksyä kohti harjoittelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti