12.12.2008

Hevoskuuri

Ei siinä kauaa mennyt, kun lupaukset murskattiin kirjoittelun suhteen. Syytän kuitenkin varustelultaan vajaavaista huoneistoa ja etenkin sitä naapuria, joka meni suojaamaan verkkonsa jo leirin ensimmäisenä päivänä.

Takana on siis ensimmäinen KRn leiri ja omatoimiset leireilyt Vuokatissa. Kolilla tuli vietettyä aikaa perjantaista sunnuntaihin ja sunnuntaista perjantaihin oleilimme Vuokatissa. Reissun teemaksi voidaan kiteyttää Hannun sanoin: "Nyt tehdään niitä tunteja, jotka löytyvät jo Simon (Martomaa) harjoituspäiväkirjasta."

Koli työstettiin läpi tutulla kaavalla: Muutama olosuhteiden tarjoama erikoisempi harjoitus ja muuten hiihdellään ja juoksennellaan.Lauantain Kolin mäkilenkistä olin jo kuullut paljon huhuja. Villeimmät kertoivat, että jopa Petri "Heva" Vainio olisi viime vuosina vedättänyt porukkaa ja kovemmillakin kavereille olisi ollut vaikeaa seurata. Pettynyt täytyy olla, sillä tällä kertaa touhu oli maltillista. Kakkonen lumisilla poluilla tuli vaivattomasti kasaan.

Sunnuntain pääreeni oli Kolin hotellin mäen mäkivedot. Ennakkoon olin spekuloinut itsekseni vetäväni sen 4 kertaa ylös lähtien aeroobiselta kynnykseltä ja kiihdyttäen lähelle anakynnystä. Yhdessä reenatessa ei meinaa meikäläisellä tuo oma pää oikein pitää mutta tällä kertaa homma pysyi lapasessa ja lapasetkin tallessa. Käsikirjoitus siis piti ja pystyin olemaan tyytyväinen itseeni.

Kolin notkuvista ruokapöydistä siirryttiin omavaraistalouteen Vuokattiin. Poikien kesken tuo ruokahuolto on varsin mutkatonta, ravinnollisista arvoista ei sitten ole harmainta aavistustakaan. Tilastoja löytynee tämän jutun loppupuolelta. Anyway, päivärytmi koostui yhdestä hiihtolenkistä ja toisesta harjoituksesta, jota ei suksilla tehty. Otimme joitakin virikkeitä K-vesi joukkueen ykköstähdeltä, Jan Prochazkalta, sillä Robin Hood ei tällä kertaa valitettavasti päässyt paikan päälle. Mäkeäkin hyväksikäytettiin, kun kerrankin siihen oli mahdollisuus.
Antti von Stetson nelosen ladun jälkeen

Leiriparran kasvatuskisasta tuli odotettua huonompi tasoinen kisa. Antin ja Hannun jätettyä epähuomiossa ilmoittautuminen pelkästään amisviiksi-sarjaan todellisia kilpailijoita jäi jäljelle 3. Karvan mitalla voiton vei AP Kaivosaari.

No ei siitä viikkoon uutta määräennätystä saatu ja hyvä niin. Alkuviikko menee lepäillessä, mutta loppuviikosta olisi sitten tarkoitus ottaa tuntumaa Savon maaperään talvijuoksusarjan muodossa. Toivottavasti viivalla on myös muitakin.

Joitakin faktoja Vuokatista:
18 litraa kokista
2 kg keksejä ("aah, Dominos," sano Haaska, kun keksin näki)
2,2 kg broileripyöryköitä
2,4 kg kanasuikaleita
1,5 l ruokakermaa
1,5 kg ketsuppia
372 euron edestä maksamattomia latumaksuja

2 kommenttia: