27.12.2008

Lomailua

Tässä on jo viikon verran saatu nauttia mielestäni hyvin ansaitusta lomasta. Koulu sain viime viikon torstaina pulkkaan syksyn osalta vähintäänkin kiitettävästi, ainakin jos katsoo vain sitä opintopistesaraketta. Eipähän tarvitse kevätpuoliskolla koulusta enää paljoa stressailla. Johan tuossa ehti joulutkin käydä kotipuolessa juhlimassa ennenkuin matka jatkui tänne Ylläkselle.

Siirtyminen Mikkeliin tapahtui jo viime viikon perjantaina. Tietyllä tapaa oli urheilullinen shokki palata synnyinseuduille hieman pidemmäksi ajaksi. Syksyn aikana pinttyneiden treenirutiinien rikkominen ei vain meinannut luonnistua millään. Tuttu ja turvallinen Joensuun Areena ei ollutkaan siinä hollilla ja piti kehitellä uusia suorituspaikkoja. Täytyy kyllä myöntää ettei reenaaminen vaivattomalta tuntunut, kun joka reeniä varten pisti miettimään, että missä sen voi toteuttaa. Homma ei helpottunut ainakaan lauantain testijuoksun kipeyttämän kantapään kanssa. Onneksi lumet saatiin alkuviikolla myös Mikkeliin ja aattoaamuna ei enää ottanut päähän harjoitella, kun kolmosen latua saatteli todella kaunis talvinen päivä. Ei voi kuin todeta ettei tuo urheilun kultalusikka ole ollut suussa jo syntyessäni.

Eilen tapaninpäivä vietettiin aikalailla autossa istuessa. Joulupäivänä ei motivaatio pohjoiseen siirtymiseen ollut katossa, mutta tämän päiväinen reilu kolmosen latu teki tästä reissusta jo mielestäni kannattavan. Pitänee nyt vaan yrittää pitää tolkku touhuissa ja treenit järkevinä, tuskin kuitenkaan siinä onnistun. Motivaation puutteesta ei näiden latuverkostojen äärellä tarvitse kärsiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti