30.11.2008

Modern Black Hole

Paidan vaihtumisen lisäksi syksy on toi mukanaan muitakin muutoksia elämääni. Kahden vuoden yhteiselo Kontkasen Laurin kanssa päättyi ja alkoi uusi aikakausi Antti "DVD" Nurmosen kanssa. Samalla vaihtui myös asunto hivenen lähemmäksi yliopistoa. Opinnotkin saivat uuden suunnan, kun heivasin lopullisesti metsätieteellisen opinnot ja panostan kaiken opiskeluintoni, joka ei ole muuten paljoa, kaupallisiin opintoihin.

Antin kanssa yhteinen sävel löytyi heti kättelystä ja yhteiselo on sujunut mutkattomasti. Uskon, että kahden todella motivoituneen urheilijan asuminen saman katon alla ei ainakaan vähennä reenitunteja. Pystyn myös oppimaan Antilta paljon suunnistustaidon ja analysoinnin saralta, joiden erikoismiehiä DVD on. Jos saan edes osan sisäistettyä siitä spekuloinnista ja karttojen tutkimisesta, jota meillä nyt harrastetaan, on askel taidollisesti ensi kesänä otettavissa. Toivon vain, että pystyn myös tarjoamaan Antille jotain. No, loisen elämä on aina ollut minulle tuttua...

Koulun osalta tavoitteena on siis käydä suurin osa vaadittavista opintopisteistä tällä lukukaudella, jotta kirjoja ei tarvitse keväällä leireiltäessä enää mukana kantaa. Syksyn mittaan on muutamaan otteeseen tuntunutkin siltä, ettei elämässäni ole treenaamisen ja opiskelun lisäksi juuri muuta. Onneksi opiskelua on sentään voinut helpottaa kollektiivisella tehtävien suorittamisella, valitettavasti tenteissä on tähän asti joutunut käymään ihan itse. Tehokkaan opiskelun helmenä voitaisin tältä syksyltä mainita Finanssioikeuden perusteet (5op), jonka tenttiin taidettiin valmistautua noin puolisen tuntia aamupalapöydässä ennen varsinaista tulikoetta. Läpi meni, että heilahti!

Asunnon, tai siis sen kolon, jossa nukutaan, vaihtumisen jälkeen yliopisto on ollut enemmän kuin lähellä. Tämä on lieveilmiönä tuonut varsin mittavan määrän päiväkahvittelijoita tai muuten aikaansa kuluttavia vierailijoita. Näiden kutsumattomien, mutta tervetulleiden vierailijoiden määrä ei ainakaan vähentynyt hankittuamme syyspäivien ratoksi Guitar Heron ja kitarat mieheen. When were you young ja Ruby sujuu koko porukalta mallikkaasti.

Näillä eväillä elämää soljuu eteenpäin Joensuussa. Vielä, kun keksisi, miten tiskaamisesta ja siivoamisesta saisi mielenkiintoista ja hyötysuhteeltaan kannattavaa...

1 kommentti:

  1. Hyva Jebaaa! Reeni-iloa toivotellaan sulle talla kertaa Vietnamista asti:D

    -Sanna ja Eppu

    VastaaPoista