20.11.2010

Vanhoilla eväillä uuteen kauteen

Aikamoinen kausi on takana ja uutta pitäisi löydä kehiin. Paljon tuli koettua, niin positiviisia kuin negatiivisia fiiliksiäkin, mutta siitä taitaa olla urheilussa kyse. Päällimmäisinä tietysti nousee pinnalle Tiomila ja SM-viesti, jotka vielä viime talvena tuntuivat aikalailla kaukaisilta valloitettavilta omalta osaltani. Eteenpäin mentiin ja siellä oltiin.

Harjoituksellisesti tuntui, että se oma linja löytyi ja tänä talvena voi keskittyä niiden pienien säröjen hiomiseen, jotka kirjailin ylös kausianalyysia vääntäessäni. Kesän heikot esitykset johtuivat lähinnä liian suuren motivaation aiheuttamista harjoitusseteistä. Turha on meikäläisen lähteä hirveästi pehmeään maastoon riehumaan, jos tuntuu siltä, että tikin edellytyksenä on elastisuus. MM-katsastuksissa ei tuosta ominaisuudesta ollut enää mitään jäljellä ja tuloksetkin sen näyttivät.

Seuraavat kehitysaskeleet on edelleen helpompi ottaa suunnistustaidon puolella. Viimeisen parin viikon aikana ei ole tullut karttoja liikaa vilkuiltua, mutta nyt alkaa taas olemaan aika kaivaa ne esiin...
Kiitokset vielä kaikille, jotka tuntevat edesauttaneen meikäläisen tähänastista taivalta!

3 kommenttia:

  1. Mahtavasti Jeba oot ottanu edistysaskeleita vuosi vuoden jälkeen kohti terävintä kärkeä :) Tämä kausi näytti että ei se kärki niin kaukana ole. Ens kaudella seuraan taas mielenkiinnolla suorituksias!!

    Ps. Oo jämynä ;)

    VastaaPoista