27.4.2010

Näin kulutan aikaaNiinhän siinä kävi, että kutososuus luotettiin meikäläisen vastuulle Milassa. On nääs SP:n taistelusaappaat täytettävänä. 6,1km keskimatkatyyppistä putkea sopii kuin nenä päähän, vaikka alunperin meikäläiselle taidettiin suunnitella ihan jotain muuta osuutta.

On muuten suhteellisen tiukka viikonloppu takana. Katsastuskisassa en ollut kovinkaan tyytyväinen omaan suunnistamiseeni, koukkendaalenia matkaan mahtui turhan paljon, mutta jaksoin painaa aina kolmanneksi viimeiselle rastille asti ja se riitti ihan hyvään sijaan. Kuriositeettina mainittakoon, että mm. jälkimmäisillä miniperhosilla pummasin kaikkia neljää rastia ja lisäksi kerran keskusrastia, siis viimeisen kerran sinne tullessa.


Sunnuntaille oli tikin kanssa kaksi vaihtoehtoa: todella heikko tai hyvä kulku. Aika usein on pitkän kisan jälkeen seuraavana päivänä kulkenut, niin sunnuntainakin. Oishan tuota vähän voinut rauhallisemminkin suunnistaa, niin ei ihan joka suuntaan olisi tarvinnut sinkoilla, mutta eiköhän tuo lähtöasetelma Kallelle kelvannut.

Huomenna on taas reissuun lähdettävä. Paljon on puhuttu ja asioita tehty Tiomilaa silmällä pitäen laajalla sektorilla punamustissa ja vihdoin on tullu aika siirtyä sanoista tekoihin.

2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon, kovvaan kastiin pääsit! Ei oo meinaan kauheena nuita suomalaisia Tiomilan voittajia.. t. jate

    VastaaPoista