28.10.2009

Ohi on!

Kausi nimittäin eikä yhtään liian aikaisin. Henkisesti pari viimeistä reissua on ollut jo aika vaikeita latautua, vaikka kunto on kehittynyt parempaan suuntaan ja suunnistus sujuu. Smålandskavlen jätti positiiviset fiilikset suunnistamisesta muhimaan kevääseen. Onnistuin vielä motivoitumaan tuohon 3. osuuteen, vaikka oma joukkue oli heikentynyt kahden viikon aikana erinäisten loukkaantumisten ja sairastumisten vuoksi.

Sain hyvät nuotit, kuinka tulee vetää sekä yömiehiltä että valmennusportaalta. Maltoin ottaa rasteilla muutaman kävelyaskelen suunnitelman tekemistä varten ja pitää oman pään. Metsässä ajatuksissa oli, että Simolta tulee varmaankin pataan joku 3-4min, kun ei tässä erityisen hyvä kulku ole ja otan käkeen rastitoiminnassa. No ei käki laulanut. Onneksi tuli lähdettyä!

Tältä syksyltä on kyllä saatava eväät pakastettua kevättä varten. Kolmessa viimeisessä viestissä virheitä yhteensä alle 2 minuuttia. Pitänee käynnistää ajatustoiminta taas lähiaikoina, mutta jätän sen suosiolla ensi viikolle. Tällä viikolla ei stressata.

2 kommenttia:

  1. Joo, ens kerralla, kun pitää kiirettä rastityöskentelyss,ä voi saada vielä paremman osuusajan.

    VastaaPoista